Beschikbaarheid

Boekingsvoorwaarden

Minimumverblijf 2 nachten.

Geen huisdieren toegelaten.

Boeking is pas definitief na bevestigingsmail en betaling.

Er is een mogelijkheid voor het plaatsen van een reisbedje voor de baby mits een toeslag van €10/dag.


Annulatievoorwaarden:

Annulatie door de gast:

  • Annulaties moeten aan de eigenaar worden gemeld door een annulatiemail te sturen naar presendeveurne@gmail.com. Pas als de eigenaar deze annulatiemail heeft ontvangen én bevestigd is de gemelde annulatie geldig.

  • Indien de annulatie meer dan 60 dagen voor de aanvang van het verblijf aan de eigenaar wordt gemeld, dan wordt het al betaalde bedrag van de reservatie aan de gast teruggestort.

  • Indien de annulatie tussen de 60 en de 7 dagen voor de aanvang van het verblijf aan de eigenaar wordt gemeld, dan wordt 30 euro per kamer per nacht gekoppeld aan die reservatie door de eigenaar als verworven beschouwd.

  • Indien de annulatie minder dan 7 dagen voor de aanvang van het verblijf aan eigenaar wordt gemeld, dan wordt het totale bedrag van de reservatie door eigenaar als verworven beschouwd.

Annulatie door eigenaar:

  • In het geval dat de eigenaar een verblijf zou moeten annuleren worden alle gestorte sommen aan de gast terugbetaald door overschrijving op het bankrekeningnummer dat de gast heeft gebruikt tijdens de reservatie. De gast kan geen enkele andere vorm van schadeloosstelling eisen.